Studio airco op Vakantiepark Pedras del Rei in Santa Luzia

Aanbieding Vakantiepark Pedras del Rei Studio airco €218.49

Artikelnummer: cdd65b6061ba

Beschrijving

Reserveer nu bij Vacanselect.nl een Studio airco op Vakantiepark Pedras del Rei in Santa Luzia Portugal regio Algarve voor maar €218.49

Het ruim opgezette vakantiepark Pedras del Rei ligt aan de lagune van het Parque Natural da Ria Formosa. Op weg naar het strand, 900 meter verderop, rijd je met het gratis treintje van Pedras del Rei door dit natuurgebied. Een mooi tochtje! In de tuin van Pedras met grote grasvelden en felgekleurde oleanders, kondigen kwetterende vogeltjes de nieuwe vakantiedag aan. Een dag vol actie op het park, zwemmen in zee en natuurlijk heerlijk Portugees eten. Genieten!

Faciliteiten op Pedras del Rei

De voorzieningen zijn tiptop in orde op Pedras del Rei, aan alle gezinsleden is gedacht. Wat kan je verwachten?
• Zwembad met kinderbad en zonneterras/weide
• Miniclub en speeltuin
• Sport- en avondprogramma
• Tennis en fietsverhuur
• Op het strand: zeilen en kanoën
• À la carte restaurant, streekgerechten en afhaalmaaltijden
• Supermarkt, streekproducten, kiosk en kledingwinkel
• Gratis treintje naar het strand

De omgeving van Pedras del Rei

Vakantiepark Pedras del Rei ligt vlak bij het vissersdorpje Santa Luzia. Op de boulevard vind je verschillende eettentjes en vanaf de terrasjes kijk je uit op de vissersboten. Je kunt je voorstellen dat we de Portugese gerechten met verse vis aanraden…verser kan niet! Op fietsafstand (7 km) van Pedras del Rei ligt Tavira dat ongetwijfeld je hart verovert. Langs de rivier de Gilão die Tavira doorsnijdt, vind je mooie oude huizen met puntdaken. Steek de rivier over via de Ponte Romana. Strijk neer op een van de terrasjes (goede eettentjes!) langs de kades. Slenter door de kleine straatjes met witte huizen en kerkjes en bewonder in de Igreja da Misericórdia de tegeltableaus waar Portugal bekend om staat. Loop een pastelleria binnen voor een van de bekende Portugese gebakjes zoals de pastel de nata. Vergeet geen foto’s te maken! Faro de hoofdstad van de Algarve is ook bijzonder fotogeniek. Je doet Faro tekort als je alleen aan de luchthaven denkt. Het oude ommuurde centrum, Cidade Velha, heeft een autovrije voetgangersgebied. Hier vind je gezellige restaurants met terrasjes en kleine winkeltjes met ambachtelijk handwerk. Hier slaag je ongetwijfeld voor een souvenir. Veel plezier in de Algarve!