Standplaats & Accommodatie Rcn Vakantiepark De Noordster in Dwingeloo aanbieding

Rcn Vakantiepark De Noordster in Dwingeloo

Artikelnummer: a10d2dc85e77

Beschrijving

Boek nu bij ANWBcamping.nl Standplaats/Accommodatie op Rcn Vakantiepark De Noordster Dwingeloo Standplaats in de regio Drenthe voor maar €112.00

Deze zeer kindvriendelijke camping ligt in het bos van Nationaal Park Dwingelderveld. De staanplaatsen bevinden zich deels op autovrije veldjes, deels op individuele plaatsen die verscholen liggen in het groen. Er zijn plaatsen met een eigen boomhut. Gasten hebben toegang tot het naastgelegen openluchtzwembad.

Hartje Drenthe – midden in Nationaal Park Dwingelderveld – ligt RCN de Noordster. Het vakantiepark in Dwingeloo biedt één en al flora en fauna en een schitterende sterrenhemel in de nacht. Er is een waterspeelparadijs, een indoor speeltuin en een overdekte grote zandbak. Allemaal omgeven door ongerepte natuur met daarin het mooiste fietspad van Drenthe in 2017!
Ligging en omgeving
De natuur op de Noordster is behouden, de plaatsen zijn om de natuur heen gebouwd (niet andersom!). Het vakantiepark is daardoor opvallend groen en biedt de perfecte plek voor natuurliefhebbers of voor een bezoek aan brinkdorp Dwingeloo, de schaapskooi, rijksmonument Dwingeloo Radiotelescoop, ASTRON of de Davidsplassen.
Faciliteiten
Er is een indoor speeltuin, een overdekte grote zandbak, een waterspeelparadijs en op loopafstand een verwarmd buitenbad (gratis toegang). Ontdek de omgeving wandelend op de speciaal uitgestippelde familiewandelpaden – er is zelfs een nachtwandelroute – die net buiten het park starten.
Kamperen
Geen grote, strakke kampeervelden met vierkante plaatsen op de Noordster, maar unieke open plekken in het bos. Heel bijzonder is de Glamping accommodatie ‘Heidelodge’, met een slaapkamer met dakkoepel voor een schitterend zicht op de sterrenhemel.
Accommodatie
De Noordster biedt accommodaties voor allerlei gezelschappen. De vrijstaande accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en liggen verspreid over het bosterrein. Groepsaccommodatie de Komeet is geschikt voor een groep tot 24 personen. Ze zijn te bereiken via de kronkelende bospaden en hebben allemaal een eigen tuin met zonnig terras.
Eten en drinken
Een kop koffie, ontbijt, lekkere lunch of eenvoudig (of juist uitgebreid) diner? Het kan in het gezellige restaurant van de Noordster. Bij mooi weer is het er heerlijk toeven op het terras. Voor de vlugge hap is er een snackbar op het park en voor verse ontbijtbroodjes een croissanterie.