Standplaats & Accommodatie Camping Midden Drenthe in Westerbork aanbieding

Camping Midden Drenthe in Westerbork

Artikelnummer: b02626c5572c

Beschrijving

Boek nu bij ANWBcamping.nl Standplaats/Accommodatie op Camping Midden Drenthe Westerbork Standplaats in de regio Drenthe voor maar €124.00

De parkachtige camping grenst aan het Oranjekanaal. De staanplaatsen bevinden zich op gevarieerde, door middelhoge heggen, struiken en bomen omzoomde velden. Er zijn een kleine dierenweide en een trampoline. De camping heeft het keurmerk Green Key en is geschikt voor rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen. In het kanaal kan worden gevist.

Gezinsvakantie in de natuur op Camping Midden Drenthe
Camping Midden Drenthe bij Westerbork is een groene camping waar veel rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen komen. De parkachtige camping grenst aan het Oranjekanaal en is een prettige uitvalsbasis om een paar van de mooiste Nederlandse natuurgebieden te ontdekken.
Kampeerveldjes met ruime staanplaatsen
Wanneer je met de tent, caravan of camper op Camping Midden Drenthe komt kamperen, kies je voor een basisplaats of een comfortplaats. De basisplaatsen liggen op kampeerveldjes met een watertappunt en alle plekken hebben een stroomaansluiting van 6 ampère. Je kiest zelf voor een plekje met ochtend-, middag-, of avondzon. Wil je wat meer luxe? De comfortplaatsen hebben een oppervlakte van ruim 135 vierkante meter en een stroomvoorziening van standaard 8 ampère, wat is te verhogen tot maximaal 16 ampère. Daarnaast maak je gebruik van een eigen watertappunt en -afvoer. Voor campers zijn er ruime verharde staanplaatsen met uitzicht op het groene Drentse landschap. Kampeerders zonder eigen kampeermiddel kunnen terecht in een stacaravan of trekkershut.
Fietsverhuur en fietsenschuur
Met de fiets ontdek je eenvoudig de groene omgeving van Camping Midden Drenthe. Bij de receptie huur je (kinder)fietsen, kinderstoeltjes en skelters. Op de camping staat een fietsenschuur waarin je jouw eigen fiets veilig op kunt bergen. Neem je je elektrische fiets mee naar de camping? Je laadt de accu eenvoudig op in de fietsenschuur.
Veel voorzieningen in de buurt
Door de centrale ligging van de camping heb je een ruime keuze aan restaurants. De camping ligt in de driehoek Assen-Emmen-Hoogeveen en op een steenworp afstand van de authentieke dorpjes Westerbork en Orvelte. Hier vind je niet alleen veel restaurants, maar ook supermarkten waar je inkopen doet voor een gezellig avondje barbecueën.