Standplaats & Accommodatie Camping De Lente Van Drenthe in Gasselte aanbieding

Camping De Lente Van Drenthe in Gasselte

Artikelnummer: 0052b63cb6ea

Beschrijving

Boek nu bij ANWBcamping.nl Standplaats/Accommodatie op Camping De Lente Van Drenthe Gasselte Standplaats in de regio Drenthe voor maar €150.50

Deze camping met zwembad ligt aan de rand van boswachterij Gieten-Borger. De vaste jaarplaatsen en chalets liggen gescheiden van het toeristische gedeelte. De staanplaatsen bevinden zich op open velden, omringd door struiken en bomen, aan de buitenrand van het park. Direct buiten de camping zijn wandel- en fietsroutes. Vanaf de camping loopt een pad naar strandbad Het Nije Hemelriek. Het meer op 600 m, heeft helder bronwater en een zandstrand. Het DX Avonturenpark ligt op ca 600m van de camping.

Camping De Lente van Drenthe: op vakantie in de bossen
Op deze gezinscamping in de natuur vindt iedereen de geschikte kampeerplek en geniet je van de rust met zicht op het bos. Dankzij de aanwezigheid van meerdere sportvelden kun je op camping De Lente van Drenthe een actieve vakantie beleven.
Kamperen of glamping
Camping De Lente van Drenthe voorziet voor iedereen in ruime kampeerplaatsen op kleine, zonnige velden. Je kunt kiezen voor een plaats met of zonder waterkraan, en alle plaatsen hebben een tv-aansluiting. Mag het wat luxueuzer? Kies dan voor een van de tien safarilodges. Deze tenten zijn gezellig ingericht met steigerhouten meubelen en bezitten alle voorzieningen om jouw kampeervakantie te doen slagen. Een andere speciale accommodatie is Trekkershut de Kunstkeet. Dit huisje op wielen is perfect voor een gezin met twee kinderen en is uitgerust met een keukenblokje en een tweepersoonsstapelbed.
Zwembad of waterplas
Camping De Lente van Drenthe ligt naast twee heldere waterplassen, 't Nije Hemelriek en 't Gasselterveld, waar je een fijn dagje waterpret kunt beleven. Het is naar deze plassen amper 300 meter wandelen. Na een verfrissende duik kom je helemaal tot rust op een ligbed terwijl de kinderen zandkastelen bouwen. Heb je liever geen zand tussen je tenen? Op de camping vind je ook een zwembad. De sportievelingen spelen een spelletje tennis of volleybal op de sportvelden. Wie daag jij uit voor een partijtje tafeltennis?
Snackbar of hogenoodwinkel
Nog een dringende boodschap nodig voor je aan de maaltijd kunt beginnen? Loop even langs de hogenoodwinkel op de camping. Heb je geen zin om zelf te koken? Bij de snackbar bestel je een heerlijke snack of een lekker ijsje. Ook een pilsje hoeft niet te ontbreken.