Cottage Premium Camping Sandaya Le Grand Dague in Atur

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur Dordogne Frankrijk

Artikelnummer: d1c27a50bba7

Beschrijving

Huur nu Cottage Premium Camping Sandaya Le Grand Dague in Atur bij Suncamp.nl uw vakantie vanaf €145.19

Vijfsterrencamping in paradijs Dordogne
Camping Sandaya Le Grand Dague is een schitterende vijfsterrenfamiliecamping in de buurt van Périgueux, de hoofdstad van de Dordogne. Hier ben je in het hart van de Périgord Blanc, waar je de absolute rust ervaart van de natuur.
Gigantisch aquapark
Het aquapark is immens groot en bevat onder meer een lagunezwembad met bubbelbaden, peuterbad met piratenschip, grote en kleine zwembaden en een wildwaterrivier.
Eindeloos speelgenot
Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in een van de kinderclubs. Het animatieteam is er voor hen en ze organiseert spelletjes, toernooien, creatieve activiteiten en thema-avonden. Camping Sandaya Le Grand Dague kent een goede sportinfrastructuur en speelweides. Iedereen gaat hier met fantastische herinneringen huiswaarts.
Eigenlijk hoef je de camping niet af
De voorzieningen op Camping Sandaya Le Grand Dague zijn aardig compleet: een restaurant, een ijskraam, je kunt wafels en pannenkoeken krijgen, er is een supermarkt en kruidenier, een bar, snackbar, pizzeria en afhaalrestaurant en een televisiezaal.
Paradijs vol bezienswaardigheden
De omgeving is genieten geblazen: rivieren, kastelen, charmante dorpen en geheime grotten. Het historische Périgueux ligt op slechts tien autominuten afstand van de camping. Andere must-sees zijn het middeleeuwse pareltje Sarlat, het karakteristieke Bergerac en La Roque-Gageac. Zoek je het wat dichterbij, denk dan aan wandelen, fietsen, kanoën, een boottochtje met een gabare of paardrijden.